CITEȘTI

Creative Night Talks: Cristina Potra-Mureșan și Di...

Creative Night Talks: Cristina Potra-Mureșan și Diana Caducenco

Distribuie articolul:
Share

Pe 11 noiembrie 2021, începe de la ora 21.00 Creative Night Talks  cu Cristina Potra-Mureșan și Diana Caducenco. Detalii despre eveniment găseşti şi aici: event FB

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentele live pe Facebook Revista Atelierul și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.  Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe pagina de Facebook Revista Atelierul,  şi în crossposting pe paginile de Facebook ale partenerilor: Radio România Cultural, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis și bineînțeles și pe canalul de Youtube Revista Atelierul: https://www.youtube.com/channel/UC4auHYA9QJCbMBew4G3XRJg 

Cristina Potra-Mureșan

Cristina Potra-Mureșan este co-fondator și manager al centrului cultural independent FABER. A făcut studii de management în Irlanda și Franța și a lucrat în diverse echipe internaționale și multidisciplinare. Atașamentul față de Timișoara și oamenii săi, care stă și la baza FABER, a început să îmbrace forme concrete odată cu implicarea în Alergotura, Timotion și Fundația Comunitară Timișoara.

Centrul cultural independent FABER a luat naștere prin reabilitarea unei clădiri din patrimoniul industrial al Timișoarei de către o echipă de oameni implicați de-a lungul anilor în diverse proiecte civice, sociale și culturale ale orașului. Având sloganul ”The Capacity Building”, FABER reunește spații de evenimente și întâlniri, bistro social, coworking, maker space și, nu în ultimul rând, multe energii din comunitatea creativă.

Diana Caducenco

Diana Caducenco activează ca specialist în comunicare și relații publice la centrul cultural Faber.community și ca specialist în marketing digital la agenția Debordant. Este masterandă în Mass-media și relații publice, absolventă a Universității de Vest. A acumulat experiență în PR și comunicare pe plan național și internațional, participând la stagii de practică în instituții, centre culturale și organizații non-guvernamentale din România (Institutul Francez Timișoara), Franța (Universitatea Paul Valery Montpellier) și Grecia (Fix in Art).

Detalii moderatoare: Mihaela Ion

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Edițiile anterioare Creative Night Talks sunt disponibile pe site, pe Youtube și pe pagina de Facebook.

Partener internaţional: Messe Frakfurt

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Radio Timișoara, AGERPRES, Zile și Nopți, Iqads, Spotmedia, Zeppelin, Fundația Calea Victoriei, Igloo, MagMob, Depoul de Artă Urbană, Cațavencii, Știri de Timișoara, Ziarul Actualitatea, Evenimente Bănățene, The Institute, Modernism, PRwave, Observator Cultural, Bookblog, Catchy, acasa.ro, Fashion8, Coțofana Urbană, Best-Event, Feeder, Munteanu, SMARK.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.

Comentarii

Inginer în protecția mediului cu o afinitate mare pentru estetică, design și funcționalitate. Cochetând cu desenul din copilărie și având o sete pentru inspirație creativă, voluntariatul în lumea creativilor mi s-a părut pasul cel mai firesc. Aventura mea cu Revista Atelierul a început timid în 2013, inițial ca voluntar, urmând apoi să devin membru asociat. Am început activitatea în Redacție cu articole din zona DIY, inspirație, recenzii pentru diferite evenimente creative. Mai apoi, participarea activă în proiecte cofinanțate de Ministerul Culturii sau AFCN, cum sunt Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de produs, Creative Night Talks, în roluri de PR&MKT m-a imersat cu adevarat în mediul creativ.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share