CITEȘTI

J’ai Bistrot București aniversează 9 ani

J’ai Bistrot București aniversează 9 ani

Distribuie articolul:
Share

Luna aceasta are pentru J’ai Bistrot o semnificație aparte. Localul aniversează al 9-lea an de existență prin intermediul a 2 evenimente marcante: un silent concert și un silent party ce vor organizate chiar în frumoasa grădină din Calea Griviței 55.

Joi, pe 26 mai, se va deschide seria de evenimente „J’ai Silent Concerts” din vara aceasta, cu formaţia KUMM. Fondată în 1997 la Cluj, trupa KUMM continuă să exploreze și să testeze limitele genurilor muzicale consacrate. Kumm a evitat întotdeauna cantonarea într-un stil anume. Albumul cel mai recent, “A Mysterious Place Called Somewhere” este mai progresiv și revine oarecum la estetica primei perioade a trupei. Însă, din nou, muzica mustește de influențe care merg de la britpop la blues, rock alternativ și post punk. Toate aceste influențe sunt, însă, topite într-un stil personal. Trupa cântă de 25 de ani, iar experiența și identitatea muzicală pe care și-a creat-o ies întotdeauna la iveală, ceea ce face ca fiecare concert să fie proaspăt și interesant.

Program: 20:00 – Open Doors // 20:00 – Warm-up by CriticEyez // 21:00 – KUMM Live // 22:30 – After-party by CriticEyez

Vineri, pe 27 mai, seria de evenimente „J’ai Silent Parties” din vara aceasta se reia cu un line-up grandios. Au fost invitați 9 DJs, împărţiţi pe 3 canale muzicale.

Line-up: 20:00 – 22:00 🎧 Canalul Roșu: Vlad Gliga 🎧 Canalul Verde: Andrei Hațegan 🎧 Canalul Albastru: Andra Nicula // 22:00 – 01:00 🎧 Canalul Roșu: Cismaru 🎧 Canalul Verde: Hefe 🎧 Canalul Albastru: David Hughes // 01:00 – 04:00 🎧 Canalul Roșu: Tedi 🎧 Canalul Verde: The Purjes 🎧 Canalul Albastru: Brugner

Biletele pentru cele 2 evenimente se găsesc în rețeaua Eventbook, la prețul de 25 lei (avans) sau 30 lei (la intrare).

https://eventbook.ro/music/bilete-kumm-silent-concert-in-gradina

https://eventbook.ro/music/bilete-silent-party-aniversare-j-ai-bistrot

Copiii sub 12 ani au acces gratuit la eveniment, însă doar însoțiți de părinți. Ei nu vor primi căşti la intrare din motive ce ţin de siguranţa lor. Copiii peste 12 ani pot accesa evenimentul doar pe bază de bilet, iar aceștia vor primi căşti la intrare. Mai multe detalii pot fi găsite în evenimentele de pe Facebook.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share