CITEȘTI

Creative Night Talks – Sabina Hondru

Creative Night Talks – Sabina Hondru

Distribuie articolul:
Share

Pe 8 septembrie 2021 de la ora 21.00, continuăm ediţiile Creative Night Talks și ne vedem cu Sabina Hondru – co-fondatoarea Printoteca, Sticker Republic, T-Shirt Van și Stereohip. Sabina se descrie ca fiind specialistă în marketing și antreprenor creativ, mamă de doi copii şi o maidaneză. 

Detalii despre eveniment găseşti şi aici: Event FB

Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentele live pe Facebook Revista Atelierul și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.  Creative Night Talks este live, în fiecare joi seara, de la ora 21.00 la ora 22.00, pe pagina de Facebook Revista Atelierul,  şi în crossposting pe paginile de Facebook ale partenerilor: Ministerul Culturii, Radio România Cultural, Depoul de Artă Urbană, Casa Artelor – Directia Judeteana pentru Cultura Timis și bineînțeles și pe canalul de Youtube Revista Atelierul

Pe 8 septembrie, moderatoarea Mihaela Ion vorbeşte cu Sabina Hondru despre brandurile sale, proiecte trecute, prezente și viitoare, realizări, despre cum și unde iși găsește inspirația, și multe alte lucruri.

Despre speaker: Sabina Hondru, co-fondatoarea Printoteca, Sticker Republic, T-Shirt Van și Stereohip. Sabina se descrie ca fiind specialistă în marketing și antreprenor creativ, mamă de doi copii şi o maidaneză.

Detalii moderatoare
Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului şi este cofondatoarea proiectului Revista Atelierul. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator.
>> https://mihaelaion.com/

Ediţiile Creative Night Talks se desfăşoară în fiecare joi seara între 1 septembrie – 6 octombrie 2022 pe pagina de Facebook Revista Atelierul şi în crossposting pe paginile finanțatorilor şi partenerilor. Conferințele Creative Night Talks sunt moderate de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent.

Detalii organizator: Din 2010, Revista Atelierul este un promotor activ al industriilor creative naţionale şi internaţionale, cu un public de peste 9 milioane de vizitatori ai site-ului www.revista-atelierul.ro.

Un proiect cultural realizat cu sprijinul Ministerului Culturii.

#CreativeNightTalks

Un proiect Asociația Atelierul de Creație (Revista Atelierul)

Partener internaţional: Messe Frankfurt

Sponsor: Nicomade.ro

Parteneri instituţionali: Depoul de Artă Urbană, Casa Artelor- Direcţia Judeţeană de cultură Timiş

Parteneri media: AGERPRES, Radio România Cultural, Radio Tanănana, The Institute, Igloo, Propagarta, Zile şi Nopţi, Cărtureşti, feeder.ro, MagMob, Curatorialist, IQads, PRWave, Munteanu, spotmedia.

Parteneri media speciali: #better, Asociaţia Amaze Me, Asociaţia Culturală Metropolis

Ediţiile precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul de Youtube Revistei Atelierul: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina de Facebook Revista Atelierul: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Ediţia anterioară din sezonul 5

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share