CITEȘTI

Ep. 56 Aleg produse made in Ro: Mara Halunga

Ep. 56 Aleg produse made in Ro: Mara Halunga

Distribuie articolul:
Share

Pe Mara am cunoscut-o prima dată la un festival la care am realizat partea de PR, m-a fascinat muzica pe care o cântă alături de Cauê De Marinis, de aceea i-am invitat să ne încânte şi la cel mai recent sezon Creative Night Talks.

Prenume, nume: Mara Halunga

Rochie făcută de catre Mieri Macramê, fotograf: Otavio Sarrico

Detalii despre tine: Am absolvit facultatea de Arhitectura, în cadrul Universității de Arhitectură Ion Mincu, din București. Am lucrat pentru scurt timp în câteva birouri de arhitectură, design interior și restaurare, pentru ca apoi să mă dedic în totalitate muzicii, datorită întâlnirii cu partenerul meu Cauê De Marinis . Având încă de mică o pasiune pentru Brazilia, pasiune insuflată de catre bunicul matern, care a locuit o perioadă acolo, în momentul în care am ajuns si eu prima dată pe acel tărâm, m-am apropiat foarte mult de muzica braziliană. Astăzi Cauê şi cu mine avem un duo  călătorind mereu între București si São Paulo.

Mara poartă rochie Noor, Fotograf: Claudiu Tașbac

Meseria de bază: Acum, solist vocal. Arhitect, într-o altă viață

Designerii/creativii preferaţi:  Murmur, NOOR, Mieri Macramê, Atelier7, Tambores Zé Benedito, Vasileandpavel.com, DE PINO, Cristina Ciobanu Shoes

Pantofi verzi realizaţi de Cristina Ciobanu, Foto cu telefonul : Mieri Macramê

Aleg să port/ achiziţionez produse made in Ro pentru că: îi prețuiesc pe cei care le creează, pentru că îmi place ca ceea ce port să aibă o poveste, pentru că îmi place că stiu cine a făcut ceea ce port si nu în ultimul rând, pentru că vreau să sprijin designerii / creativii locali.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share