CITEȘTI

Ep. 52 Aleg să port produse made in Ro: Alexandra ...

Ep. 52 Aleg să port produse made in Ro: Alexandra Bujeniță

Distribuie articolul:
Share

Alexandra Bujeniță – communication manager Acuarela și founder Delalu, a răspuns provocării noastre de a ne menţiona de ce alege să poarte & să achiziţioneze produse made in Ro.

Prenume, nume: Alexandra Bujeniță

Detalii despre tine: îmi place să fac lucruri creative, de la evenimentele culturale de la Acuarela la crearea cărților de povești pentru copii – Delalu. Îmi place să cos și să reciclez materiale și să mă joc cu imaginația împreună cu fetița mea.

Meseria de bază : specialist PR

Designerii/creativii preferaţi: pe lângă cei de mai jos aș aminti de Noor, Pur, Mura, Madalina Andronic și mulți alții. 

Aleg să port/ achiziţionez produse made in Ro pentru că:

Aleg să port articole românești ca să susțin antreprenorii români: în primul rând, am încredere în alegerea materialelor de către ei și în calitatea acestora, iar amprenta de carbon este mai mică deoarece nu vin de la mare depărtare, edițiile sunt mai limitate și nu fac parte dintr-o producție în masă. 

Încerc pe cât pot, asta nu înseamnă că nu trec și pe la alte magazine (vezi încălțările).  Din fericire, și marii producători au început să creeze ediții sustenabile din materiale eco. 

Luna poartă o rochiță cusută de mine în atelierul Delalu din bumbac 100% cu pânză topită corai de la Atelierul Panza Topită DeFlorianGentuța este împletită din macramé de Alexandra Bețiu –  Colombina Creeaza. Eu port o fustă cu poveste realizată în atelierul fetelor de la Pepi si Noi, un tricou desenat de Argaetic pentru Urban Monkey, inelul de pe degetul mic creat cu inițialele fetiței noastre de Andreia Gabriela Popescu, inel pătrat creat de Mona Vulpoiu, cercei și lanț de la Beatrixcolor, brățară cu lună și stele din ceramică semnată de Gruni – Livia Coloji și borseta urbană de la Bumbagr.

Florin Cristache https://florincristache.ro/

Editor articol: Daniela Balea

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share