CITEȘTI

Ep.14 Aleg să port handmade: Alexandra Cherecheş

Ep.14 Aleg să port handmade: Alexandra Cherecheş

Distribuie articolul:
Share

Aleg să port handmade a ajuns la episodul 14.
Invitata noastră de astăzi este Alexandra Cherecheş, veselă şi plină de viaţă, gata să te binedispună, la fel ca şi proiectul său de suflet Happy Accessories.

Nume, prenume : Alexandra Cherecheş

ionut-maturoi2

Detalii despre tine : M-am născut la poalele unui oraş minunat (Braşov) unde am terminat facultatea de Drept, iar în momentul de faţă lucrez în acest domeniu. În acelaşi timp cochetez cu activitatea mea de suflet (şi total diferită de meserie), Happy Accessories. Creez bijuterii şi accesorii cât mai vesele, pentru că îmi place să împart zâmbete în jurul meu.

ionut maturoi - alexandra cherecheş

Fotograf: Ionuţ Măturoi

Meseria de bază : Jurist

Artizanul preferat/ Artizanii preferaţi : Cleopatra Cosulet, Camelia Voicu, Vixy şi Tuxie, Andreea Cerbu, Patricia Corcoveanu, De Dimineata… şi lista mea nu se termină aici.

Aleg să port produse unicat pentru că mă simt foarte specială şi în acelaşi timp mă bucur ştiind că cineva a creat din suflet acel lucru pentru mine. Din cauza aceasta le port cu mândrie şi merg pe stradă zâmbind!

ionut maturoi - alexandra cherecheş

Fotograf: Ionuţ Măturoi

Rubrica ”Aleg să port handmade” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs handmade sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim această bucurie și cu voi.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Felicitari, Alexandra 🙂 !

    • Alexandra Chereches

      21 iunie

      multumesc draga Lizzy 🙂

  2. Alexandra Chereches

    17 iunie

    multumesc! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share