Live Jewelry Talks cu Mihaela Ion

Distribuie articolul:
Share

Pe 4 aprilie 2023, de la ora 19.00, Mihaela Ion cofondatoarea proiectului Revista Atelierul va fi live cu Eleonora Varotto, la Live Jewelry Talks, pe pagina de Instagram HOOROON.

Mihaela va povesti în limba engleză, despre activitatea în domeniul industriilor creative şi culturale, despre Revista Atelierul, despre tips& tricks pentru creativi, organizarea şi gestionarea proiectelor dedicate industriilor creative şi despre alte topicuri care apar în timpul live-ului.

Mihaela Ion – cofondatoare Revista Atelierul

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 12 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de  către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Mihaela Ion a co-fondat, proiectele “Revista Atelierul” (cu un content de peste 3600 de articole pe www.revista-atelierul.ro), “Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs” (expoziţie pop-up desfăşurată la nivel naţional în Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi şi Timişoara), Creative Night Talks, proiect online iniţiat în 2020,  realizând astfel printre cele mai importante proiecte româneşti destinate promovării comunităţilor creative şi culturale din România.

Activează în diferite galerii de artă din România şi străinătate, iar din 2016 şi-a început activitatea curatorială. Din 2020, este membru AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) România, din 2022 este International Board Member în cadrul  AICA International şi din 2023 este membru activ al comitetului de Strategii Digitale, AICA International.

Detalii organizator:

HOOROON este un proiect creat de Eleonora Varotto, istoric de artă și curator independent specializat în artă contemporană și design de bijuterii. HOOROON se angajează să ofere unicitate bijuteriilor contemporane, astfel ca acestea să fie înțelese și accesibile tuturor.Bijuterii nu trebuie să fie văzute ornamente originale, ci ca parte integrantă a identității fiecărui purtător. HOOROON se angajează să spună cele mai interesante povești și să prezinte cele mai uimitoare creații pentru a educa publicul larg.

Ne place să descoperim universul pe care fiecare creație artistică îl ascunde înăuntru pentru a ajuta artiștii și designerii să-și păstreze și să-și îmbunătățească identitatea pe piața de bijuterii contemporane. Brandul organizează expoziții și evenimente, colaborează cu galerii și instituții internaționale pentru a garanta fiecărui artist și designer vizibilitatea pe care o merită.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share