Scrapper in Romania

Distribuie articolul:
Share

Am descoperit un blog nou-nouţ care propune nişte concursuri foarte interesante, mai exact propune provocări pentru creatori.

Ce inseamna o provocare?

Un mic concurs cu premii în care fiecare participant îşi va expune lucrarea INSPIRATĂ din provocarea curentă (poate fi o schiţă, o paletă de culori, o fotografie etc).
Cum pot participa la provocare?
Odata lansate provocarile (pe 3 Aprilie a fost lansată prima provocare) veţi avea o lună la dispoziţie să lasaţi un link cu lucrarea voastră inspirată din tema curentă.
Lucrările pentru fiecare provocare vor trebui sa fie NOI şi  cu elemente inspirationale vizibile din provocare (de exemplu la o provocare de culori :”folosiţi alb şi roşu în proiecte” vom regăsi alb şi roşu dominând proiectele voastre).
Daca ai un blog eşti obligat să scrii în postare „pentru Scrapper în România„.
Şi dacă nu ai blog poţi participa, trimiţându-mi un mail cu lucrarea ta. Condiţia aici e să trimiţi mailul la încă 3 persoane invitându-le să participe şi ele la Scrapper în România.
Pentru mai multe detalii poţi vedea regulile aici.
Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Lollyrot

    9 aprilie

    Buna! sunt fooooarte bucuorasa pentru voi ca ati reusit sa formati echipa si mai ales ca ati aparut . O sa am placerea de a va urmari site ul si va doresc SUCCES si sa deveniti faimoase prin lucruri frumoase si originale!
    Din pacate mie timpul nu mi-a permis sa iau parte in echipa insa cum am mai spus va voi sustine si cu siguranta ne vom reintalni cu proiecte noi!

    HUGS!!
    Lollyrot!

  2. Zazine

    8 aprilie

    Prima tema e: Levantica, Alb si Crem.
    Mai multe detalii gasesti pe site

  3. CARE ESTE PRIMA TEMA LANSATA,CA NU M-AM PRINS…

  4. Veronique

    6 aprilie

    super! imi place tema aleasa 🙂 O sa particip si eu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share