Decoraţiuni pentru biroul tău

facebook.com/PaperDecor
Distribuie articolul:
Share

Această decoraţiune este realizată prin tehnica origami, iar acest tip de model a fost creat pentru prima dată de maestrul origami Tomoko Fuse.

Tehnica origami constituie arta plierii hârtiei colorate în modele vii, obiecte sau forme abstracte, majoritatea fiind realizate dintr-un pătrat de hârtie.

Cu ajutorul câtorva pătrate de hârtie colorată am realizat această decoraţie în formă de cub, pentru care am folosit şase hârtii de culoare roz, cu dimensiunea de 9 x 9 cm.

Pătratul de hârtie se pliază pe laturi şi pe diagonalele mici, conform modelului din poză. Colţurile se pliază la interior, apoi laturile se aduc la mijlocul piesei, obţinându-se forma ca în poză. Se pliază şase astfel de piese.

facebook.com/PaperDecorfacebook.com/PaperDecorfacebook.com/PaperDecor facebook.com/PaperDecor facebook.com/PaperDecor

Pentru îmbinarea pieselor formate avem nevoie de 12 pătrate de culoare roz deschis, de dimensiunea 4,5 x 4.5 cm . Fiecare pătrat îşi pliază colţurile spre interior, până la mijlocul piesei. Între două piese mari va sta o piesă mică, de culoare roz deschis.

După lipirea tuturor pieselor vom obţine un cub deosebit. Il numesc deosebit pentru că poate avea mai multe întrebuinţări.

Poate fi folosit cu succes, atât pe post de decoraţiune la birou, acasă sau într-un salon, cât şi pentru diverse evenimente festive.

facebook.com/PaperDecor facebook.com/PaperDecor facebook.com/PaperDecor

Vă las pe voi să-i daţi întrebuinţarea pe care o doriţi.

Sper ca acest tutorial să vă ofere o idee bună pentru un cadou. Pentru a vedea şi alte modele decorative din hârtie, vizitaţi şi paperdecor.blogspot.com

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Maria

    8 ianuarie

    Intersanta idee… Voi incerca si eu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share