CITEȘTI

Curcubee pentru zilele de vară!

Curcubee pentru zilele de vară!

Distribuie articolul:
Share

A venit vara și este timpul pentru accesorii colorate și asortate! Cu un minim de efort și materiale puteți transforma ușor câteva bucățele de fetru în pete de culoare care să completeze rochițe vaporoase.

Avantajul acestor accesorii este că puteți face ce combinații de culori vreți atât de simplu! De la o simplă bandă de o culoare, până la efecte de degrade sau accesorii multicolore.

Pentru astăzi vă propun un tutorial multicolor pentru o brațară în culorile curcubeului, dar puteți foarte bine pe același principiu să vă creați un inel, un lănțișor hippie la baza gâtului, o pereche de cercei din petice colorate sau un accesoriu pentru prinderea părului.

Pentru început, vă recomand un fetru mai rezistent ca să vă bucurați de accesorii cât mai mult timp. Aveți grijă ca și cusăturile să fie bine realizate și folosiți o ață mai rezistentă. Fetrul este un material foarte adaptabil dar și versatil.

Pentru acest proiect veți avea nevoie de:
-bucățele de fetru de aproximativ 2/2 cm
-capse pentru fixare
-ac și ață

Procedura este simplă, se cos bucățile de fetru una lângă alta respectând codul ROGVAIV, după care se atașează la capete capsele.

Ideea am gasit-o aici. Enjoy!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share