CITEȘTI

From trash to treasure – borcănele de sticlă...

From trash to treasure – borcănele de sticlă

Distribuie articolul:
Share

Pentru astăzi vă propun câteva întrebuințări ale simplelor borcănele de sticlă, numai bune pentru organizarea sau decorarea spațiului.

1. Încep cu preferatul meu, „fursecuri într-un borcan” („cookies in a jar”). O idee perfectă pentru un cadou dulce într-un ambalaj original! Astfel, se iau ingredientele solide, se așează în straturi multicolore, apoi se atașează o etichetă pe borcănel cu detalii despre rețetă și ingredientele ce trebuiesc adăugate în plus (cele semi-solide sau lichide). Eu am găsit o rețetă de fursecuri cu merișoare aici, iar borcănelul arată cam așa:

2. O altă idee este să folosiți borcanelele pentru a colecționa mesajele voastre preferate – de exemplu: citate, texte inspiraționale, obiective personale. Arată foarte bine pe birou, plin cu post-it-uri colorate și idei valoroase gata de citit oricând aveți nevoie de o „porție” de motivare. Desigur, puteți pune în interiorul borcanului ;i ghicitori, porunci haioase sau idei pentru diferite activități. Aici am văzut poza.

3. Următoarea idee va fi sigur de folos persoanelor ca mine care atunci când lucrează cu ațe, panglici, nasturi și alte astfel de accesorii le împrăștie peste tot. Pe site-ul Marthei Stewart am găsit un „set de cusut într-un borcan” („sewing kit in a jar”). Arată minunat, iar ideea o găsiți aici.

4. Vara este pe sfârșite așa că, tot de la Martha Stewart, vă propun o idee pentru a vă păstra amintirile legate de locurile vizitate în această vară. Borcănelul cu amintiri („memory box”) este locul unde puneți la un loc lucrușoare care să vă amintească de un anumit loc sau eveniment. În poza de mai jos aveți câteva exemple.

5. Perfecte pentru decorarea unei grădini sau a unei mese festive, aceste felinare se pot realiza cu ajutorul câtorva sârmulițe, borcane, lumânărele și ghinde. Pe cât de simplu, pe atât de elegant!

6. O petrecere în aer liber într-o după amiază de toamnă poate fi accesorizată cu licori dulci-acrișoare turnate în niște borcănele simpatice! Ideea și poza le găsiți aici.

7. Ultima idee pe care v-o împărtășesc este această minunată vază care schimbă cu sigurantă decorul camerei voastre. Mi-a plăcut foarte mult poza, recrează un peisaj foarte natural și relaxat, acea atmosferă pe care o simți atunci când ești acasă, printre lucrurile tale! Găsiți poza și ideea aici.

Nu vă rămâne decât să căutați prin casă borcănele frumușele și să vă apucați de lucru!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Flory

    23 septembrie

    Wow ce frumos se vede articolul meu pe site!!! Superb!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share