CITEȘTI

Workshop Pop Art de pictură în acrilice

Workshop Pop Art de pictură în acrilice

Distribuie articolul:
Share

Îți dorești să realizezi portretul tău sau al unei persoane dragi ție într-un stil plin de viață, dinamic și în vogă în designul contemporan? Atunci te invităm să te înscri la workshop-ul de pictură în stil Pop art susținut de artistului plastic Raluca Nedelcu, sâmbătă 16 februarie, începând cu ora 11.00, la Attitude Art School (str. Emil Balaban 6).

Pop art, stilul atât de apreciat al anilor ’50 – ’60, asociat în întreaga lume cu numele artistului Andy Warhol, a revenit în forță în designul interior contemporan. Acesta fascinează prin îmbinarea psihedelică și îndrăzneață a culorilor și aduce o notă de prospețime și optimism în orice locuință.

La acest workshop vei învăța să conturezi portretul după poza preferată, să armonizezi culorile pentru a obține efectul dorit și să realizezi dialogul dintre umbră și lumină prin nuanțe, pentru a reda profunzimea și expresivitatea portretului.

Pânza, acrilicele și pensulele cât și restul de materiale auxiliare necesare le vei găsi la noi.
Tu vino doar cu imaginație, pasiune pentru frumos și voie buna!

Ai ocazia să realizezi un tablou în acrilice pe pânză, de la A la Z și să pleci după o zi de workshop atât cu o amintire plăcută cât și cu un obiect decorativ care îți va lumina încăperea și sufletul.

Înscrierile sunt deschise. Îți poți rezerva un loc la tel 0742219599 sau pe pagina de înscrieri!

 Poți vedea portofoliul artistului plastic aici: http://www.facebook.com/Art.RALU
workshop-raluca-2
Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share