Swap de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Primăvara înseamnă bucurie, înflorirea naturii, soare, veselie, haine și accesorii pline de culoare, înnoirea garderobei, reinventarea stilului, (re)organizare, întoarcerea la tradiții, dar și noi începuturi și provocări. Iar noi, echipa Atelierul, ne-am decis să întâmpinăm primăvara cu o provocare: un nou swap! Dacă te încântă ideea de a crea un obiect special pentru o altă persoană, de a face o bucurie și de a-ți face noi prieteni, atunci te invităm să te înscri la swapul nostru de primăvară.

Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.[heartlist]

 • Pentru a te înscrie la swap trebuie să completezi formularul de aici până la data de 23 martie. Ai grijă să completezi toate câmpurile, altfel nu se va înregistra înscrierea ta. Povestește-ne câteva lucruri despre tine – ce îți place, ce nu-ţi place, culori preferate, pasiuni sau orice crezi că ar trebui să ştie partenera ta/partenerul tău de swap. Ai grijă ca adresa să fie scrisă corect și complet (inclusiv numele județului), verifică chiar și de 2-3 ori să nu se fi încurcat literele sau numerele.
 • Se vor lua în considerare doar înregistrările realizate prin formularul de pe site.
 • În data de 25 martie vom anunța lista partenerilor de swap pe site. Pentru stabilirea partenerilor vrem să încercăm ceva nou, astfel aceștia vor fi grupați câte doi, fiecare dăruind un obiect celui de la care va primi (ex. A îi va face un cadou lui B, iar B îi va face un cadou lui A). Totuși, menționăm că partenerii voi fi, în continuare, stabiliți în mod aleator.
 • Fiecare participant va primi un email cu datele partenerei/partenerului său pentru a putea să înceapă pregătirea pachetului.
 • Urmează să creezi ceva handmade special pentru partenera ta/partenerul tău de swap. Poate fi orice, important este să transmită bucurie.
 • De îndată ce pachetul este gata, mergi cu el la poștă până în data de 8 aprilie , cu siguranță este așteptat cu drag.
 • De asemenea, îţi recomandăm să iei legătura prin email cu partenera ta de swap, pentru a o anunţa că ai primit coletul.
 • Poţi să te înscrii şi dacă nu locuieşti în România.
 • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi pe adresa de mail swap@revista-atelierul.ro[/heartlist]

swap de primavara mainTips&Tricks pentru un swap reușit:[starlist]

 • Citește cu multă atenție regulile de mai sus și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine. :)
 • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
 • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.[/starlist]

Dacă vrei să împărtășești cu toată lumea vestea mare – participi la swapul Atelierul – îți punem la dispoziție un badge, în două dimensiuni, pentru blogul sau site-ul tău.

swap de primavara

Varianta 250×250:

Varianta 180×180:

O primăvară plină de inspirație și creativitate!

Comentarii
28 Comments
Share