Coroniță de primăvară

Distribuie articolul:
Share

Primăvara se lasă așteptată și parcă nu vrea să vină cu adevărat. Am văzut flori timide, dar și frunzele mici. Și mugurii. Și în crâng tot ciripesc vesele niște păsări măiastre, dar cald nu e. Lasă că o ademenesc eu cu o coroniță – un simbol al veșniciei, al regenerării, al perpetuării, al ciclului continuu. E o coroniță cu flori croșetate și cu alte mici nimicuri pe care le-am găsit prin valiza mea de meșter.

2013-04-07 16.07.31

Sigur ai și tu: flori croșetate, frunze sau flori sau păsări din fetru, mărgele, panglici colorate, figurine din lemn cu autoadeziv, bolduri… Confecționează baza sau cumpără-o de la un magazin specializat. Eu am folosit una din iarbă uscată (cumpărată).

 Florile sunt croșetate după tiparele publicate în tutorialele trecute:[heartlist]

Procedeul e simplu și nu necesită nici timp și nici efort. Prinzi florile sau frunzele cu bolduri în coroniță. Le aranjezi cum vrei tu, le asortezi, le faci să contrasteze.

2013-04-08 11.44.43

Adaugi o panglică pentru a putea agăța coronița pe perete, pe ușă, în grădină.

2013-04-08 11.45.15

Deja mă gândesc la una realizată într-o singură culoare, cu tonuri diferite. Poate încerci tu una și ne trimiți pe adresa [email protected] pozele tale semnate cu watermark, iar noi le vom publica în secțiunea Creațiile cititorilor.

2013-04-08 11.48.51

Să vină primăvara!

Ema

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share