Tips&Tricks pentru un swap reușit

Distribuie articolul:
Share

Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană. Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.

Tips&Tricks pentru un swap reușit:

  • Citește cu multă atenție regulile și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine.
  • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta sau partenerul tău a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.
  • Ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi cu tema Visul unei nopți vară pentru partenera sau partenerul tău și să comunici deschis cu ea sau el.
  • Semnalează-ne neprimirea coletului la [email protected] după 16 octombrie 2013, din experienţa celorlalte swapuri organizate ştim că unele colete sunt trimise mult după data propusă de noi.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi exclusiv pe adresa de mail [email protected]
  • Toţi cei care nu trimit coletele până pe 10 octombrie 2013, partenerilor săi sunt automat eliminaţi de la următoarele swapuri organizate de Revista Atelierul. Vrem să fim corecţi cu toţi participanţii şi considerăm că o întârziere până pe 10 octombrie 2013 este acceptabilă în situaţii de urgenţă.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Multă inspirație !

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Lidia, ne bucuram ca iti place ideea swapului! Momentan nu avem un swap activ, dar lucram la pregatirea editiei de Paste, careia ii vom da startul cat de curand. Ramai aproape 😀

  2. lidia

    4 martie

    Tocmai am descoperit pagina voastra si ideea de swap e minunata. Cum ma inscriu si eu pe lista?

  3. am primit un cadou minunat de la Monica Mihut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share