Tips&Tricks pentru un swap reușit

Distribuie articolul:
Share

Ce presupune un swap? Schimbul de obiecte handmade, create de fiecare participant după îndemânare, imaginație și cu mult drag, special pentru o anumită persoană. Reguli nu sunt multe, dar te rugăm să le citești cu atenție și să le respecți, așa cum va face și partenera sau partenerul tău de swap.

Tips&Tricks pentru un swap reușit:

  • Citește cu multă atenție regulile și respectă-le întocmai – partenera ta de swap urmează aceleași reguli și are aceleași așteptări ca și tine.
  • De îndată ce ai trimis pachetul, scrie un email partenerei tale. Acest lucru asigură o comunicare mai bună, iar în cazul adreselor de post restant asigură-te că destinatarul va intra în posesia pachetului și nu vei avea surprize neplăcute.
  • Dacă ceea ce vei primi nu este chiar pe gustul tău, ține cont de faptul că partenera ta sau partenerul tău a creat ceva special pentru tine și merită aprecierile tale pentru încercare și generozitate.
  • Ține cont că prin înscrierea la swap îți iei angajamentul să creezi cu tema Visul unei nopți vară pentru partenera sau partenerul tău și să comunici deschis cu ea sau el.
  • Semnalează-ne neprimirea coletului la swap@revista-atelierul.ro după 16 octombrie 2013, din experienţa celorlalte swapuri organizate ştim că unele colete sunt trimise mult după data propusă de noi.
  • Nu uita să faci o poză la cadoul primit şi să ne-o trimiţi exclusiv pe adresa de mail swap@revista-atelierul.ro
  • Toţi cei care nu trimit coletele până pe 10 octombrie 2013, partenerilor săi sunt automat eliminaţi de la următoarele swapuri organizate de Revista Atelierul. Vrem să fim corecţi cu toţi participanţii şi considerăm că o întârziere până pe 10 octombrie 2013 este acceptabilă în situaţii de urgenţă.

FOARTE IMPORTANT: Fiecare participant la swap este responsabil pentru acțiunile sale și și le asumă întocmai! Netrimiterea unui colet este strict problema participanților, organizatorii acestui swap neputând fi trași la răspundere, noi doar creăm cadrul necesar pentru desfășurarea acestui frumos eveniment, pe care îl vrem în continuare un schimb prin care oamenii creativi doresc să creeze și să aducă bucurie.

Multă inspirație !

Comentarii
3 Comments
Share