Alb-negru şi print floral

Distribuie articolul:
Share

În această săptămână, Skip a Heartbeat vă propune o ținută chic, ușor de alcătuit și de accesorizat, pe care o puteți purta nu numai în timpul liber, ci și la birou, în funcție de lungimea rochiei pe care o alegeți. Am pornit de la două elemente de bază, rochia și trech coat-ul, care alcătuiesc o combinație perfectă pentru zilele de primăvară.

IMG_6146 micsorata
Personal, ce e drept, îmi este foarte greu să stau departe de dungile alb-negru, având în vedere numărul mare de astfel de piese din garderoba mea. Cum am ajuns să dețin așa de multe, nu stiu. Cred că are legătură cu aerul cool, relaxat, văratic, pe care îl degajă aceste piese și care mă face să îmi opresc privirea asupra lor.

IMG_6148

Cel mai important element al ținutei însă, cred că sunt pantofii, în acest caz. În funcție de alegerea pe care o faceți, puteți să schimbați total natura outfitului, de la sporty-casual, la romantic-sexy. Fotografiile au fost făcute cu ocazia unei vizite în Sky Room și Panorama Terrace ale Muzeului AROS, de artă contemporană. De aceea, am optat pentru o pereche de pantofi eleganți dar comozi, nude, pentru a nu încărca și mai mult outfitul, care deja conținea dungi, imprimeuri florale și print abstract.

IMG_6174

IMG_6138

Detaliile ținutei: rochie și ochelari de soare H&M, trench coat St. Martins, pantofi nude Weekday, clutch Accessorize, curea D&G, ceas Skagen, brațară și cercei vintage.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share