Tutorial: decorațiune pentru cupcakes

Distribuie articolul:
Share

Vă plac cupcakes-urile, nu-i așa? Sunt delicioase și pe deasupra chic: pot fi decorate în mii de feluri. De departe, cea mai comună decorațiune pentru cupcakes sunt acele „toppers”, acele etichete de hârtie colorată. Așa că astăzi vă voi prezenta un tutorial pentru o astfel de decorațiune, iar pentru că suntem în miezul verii, vom face o decorațiune în formă de pepene roșu.

materiale_cupcake_toppers

Aveți nevoie de:

  • hârtie colorată verde, albă și roșie/roz sau tiparul de aici
  • foarfecă și perforator cu diametrul de 3,5 cm (opțional)
  • marker sau liner negru
  • lipici
  • scobitori

123_cupcake_toppers

Pasul 1: Pentru o felie rotundă de pepene, aveți nevoie de un cerc verde cu diametrul de 4,5 cm, un cerc alb cu diametrul de 4 cm și un cerc roșu cu diametrul de 3,5 cm. Puteți să le decupați cu foarfeca sau cu un perforator de mărime potrivită.

Pasul 2: Lipiți cercul alb peste cel verde iar apoi cercul roșu peste cel alb.

Pasul 3: Cu markerul negru, desenați semințele în formă de lacrimă ale pepenelui.

456_cupcake_toppers

Pasul 4&5: Lăsați lipiciul să se usuce, apoi tăiați în două câteva din feliile obținute.

Pasul 6: Lipiți scobitorile pe spatele feliilor voastre cu un lipici tip aracet, cu uscare transparentă și lăsați-le să se usuce bine.

Nu mai rămâne decât să decorați cupcakes-urile, pentru a le adăuga o notă chic! Iar dacă din orice motiv nu aveți cupcakes la îndemână, decorațiunile vor arăta la fel de bine și decorând un bol cu pepene roșu.

pepene_rosu

Adaptând culorile și formele decupate, puteți crea și felii de kiwi sau de portocală, perfecte pentru a decora deserturile voastre de vară sau un bol răcoritor cu salată de fructe. Spor la meșterit!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share