Crazy Craft Boutique – quilling made in Ro

Distribuie articolul:
Share

Am contactat virusul handmade în urmă cu 2 ani la vechiul job, unde în incapacitatea de a face prea multe la serviciu, fiind însărcinată, m-am așezat la o masă de lucru în tentativa mea de a confecționa câteva felicitări handmade. Când m-am oprit și am tras linie, am realizat că făcusem 7000 de bucăți într-o lună. Atunci a fost momentul când am spus că vreau să încerc domeniul handmade pentru mine. Cu toate că am încercat puțin decoupage, beading sau confecțiile din flori textile, ceea ce m-a cucerit definitiv a fost quilling-ul. Îl consider foarte deconectant.

Mi-am luat kit-ul și inspirată de muza mea, Selena, am început să creez decorațiuni pentru copii. Tot ceea ce am creat am vândut prietenilor și cunoștințelor în căutare de un cadou pentru botez sau aniversare. Până și eu eram surprinsă. Din acel moment, cu toate că am încercat bijuteriile din hârtie sau decorațiunile de Crăciun, cea mai mare sursă de frumos și inspirație, o deține segmentul dedicat copiilor.

ccbgok

Decorațiunile nu sunt realizate la întâmplare, ele trebuie să reflecte cumva personalitatea copilului sau să evidențieze un eveniment memorabil din viața sa. De exemplu, unul dintre copii, în perioada primului an de viață a ținut trează întreaga familie, de aceea mama, m-a rugat să fac un tablou cu bufnițe. Am făcut odată o măseluță pntru un puști care a încercat să își scoată singur un dinte și s-a lovit cu ușa încercând acest lucru. Un acvariu cu pești pentru fetița mea, care este în zodia Peștilor si care iubește apa la nebunie. Cea mai interesantă dintre toate este poveste unei fetițe superstițioase de 6 ani care a urcat în copac o pisică neagră. După 24 de ore de miorlăieli a fost salvată de niște zugravi din cartier.

În concluzie, Crazy Craft Boutique, este un atelier handmade cu totul și cu totul deosebit, aici imortalizăm într-un mod de-a dreptul caraghios cele mai importante momente și amintiri ale copiilor, și nu numai.

Comentarii

Share