CITEȘTI

From trash to treasure – Valizele

From trash to treasure – Valizele

Distribuie articolul:
Share

Articolul de astăzi este dedicat nouă, fetelor cochete și creative! În următoarele rânduri vă voi demonstra cum puteți să decorați spațiul camerei, grădinii sau băii folosindu-vă de vechile și de nădejde geamantane pe care le găsiți prăfuite prin casă. Martore multor amintiri și călătorii din copilăria voastră, cred că merită toată atenția.

1. Valiza-dulap, pe care am văzut-o pentru prima oară acum câțiva ani în paginile unei reviste de decorațiuni mi-a atras acum din nou atenția. Nimic mai chic decât un dulap ca acesta poate să decoreze camera ta și să-ți păstreze cele mai frumoase ținute.

Sursă poză

2. Valiza biblioteca, un loc unde toate cărțile tale preferate sunt așezate frumos. Eu, de exemplu, am o serie de cărți de arts&crafts colecționate de-a lungul timpului și cred că și-ar găsi locul într-o astfel de valiză.

Sursă poză

3. Valiza – scaun și noptieră. Ei da, iată că pe lângă o mini bibliotecă și un dulap, o valiză se poate transforma chiar și într-un scaun sau o noptieră utilă.

Sursă poză

Sursă poză

4. Valiza – coșuleț de picnic, ce mă duce instantaneu cu gândul la primavară, parc, cer senin și un vânt ușor. O valiză plină cu toate bunătățile, gătite special pentru un picnic de duminică, o dulceață de căpșuni care să-ți alinte papilele gustative și, de ce nu, câteva cărți și jocuri de masă.

Sursă poză

5. Valiza – ghiveci, pentru o fată pasionată de grădinărit și design, o astfel de valiză poate să îmbine perfect ambele pasiuni.

Sursă poză

6. Valiza -trusa de arts and crafts, o idee foarte bună pentru mine, care am împrăștiați nasturii, panglicile, fetrul, lipiciul, papiotele și alte instrumente de lucru manual peste tot! O idee mult prea dragălașă și ingenioasă!

Sursă poză

7. Valiza – trusă de cosmetice, un loc unde poți găsi la un loc toate cosmeticele de care ai nevoie, într-un dulăpior arătos!

Sursă poză

În final, o urare: Enjoy! Play! Create!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Spuneam mai sus ca merg in pod sa caut valize; m-am tinut de cuvant si iata ce a iesit: http://handmadeincovasna.blogspot.ro/2012/06/valiza-vintage.html

  2. Ce de idei grozave si utile toate. Cel mai mult mi a placut valiza cu materiale de crafting, desigur :).

  3. codruta

    8 martie

    Minunata colectia ta de idei. La ghiveci nu m–as fi gandit niciodata, sincer. Uite inca o varianta, casa de papusi din valiza
    http://briandadam.blogspot.com/2011/01/doll-house-suitcase.html

    eu inca sunt in cautarea unei valize dragute, din lemn, pentru ca la trift store am gasit doar din piele, dar nu au tinuta. Si as face din ea cos pentru jucariile Anastasiei

  4. Cati

    11 februarie

    Super idei 🙂

  5. Florentina

    10 februarie

    Multumesc pentru idei! Merg in pod sa-mi caut valizele din copilarie!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share