Insectiada

Distribuie articolul:
Share

Am observat că fetele, în general, au câte o preferată din lumea animăluţelor, gâzoşeniilor sau a altor creaturi mai mult sau mai puţin atrăgătoare. Ideea aceasta mi-a fost confirmată, din ce în ce mai pregnant, de o clientă care mă întreabă la intervale regulate dacă am făcut gărgăriţe. Iar de curând, fiind la un schimb de accesorii, m-a amuzat o participantă care venise să scape de o “armată” de  broscuţe ţestoase primite în dar cu diverse ocazii.

Sursa

Sunt convinsă că şi tu ai preferata ta, dar fiind primăvară gândul mi-a zburat la zumzetul preocupat al insectelor care îşi încep scurta lor viaţa şi cred că merită o mică atenţie din partea noastră.

Sursa

 Totuşi atenţia acordată nu este deloc mică, căci în lumea handmade zboară nestingherite sau stau cuminţi la gâtul vreunei domnişoare o multitudine de gâze mici şi mari, negre sau colorate, zburătoare sau mergătoare.

Sursa

Făcând o mică statistică, fluturii ocupă locul din faţă, urmați de gărgăriţe şi libelule.

Totuşi şi gândacii mai puţin atrăgători la prima vedere îşi au partea lor, deloc nesemnificativă.

Sursa

Sursa

Se pare că insectele sunt o sursă nesecată de inspiraţie, fie că le găsim sub formă de bijuterii pictate, modelate, cusute sau origami. Sper să vă inspire şi pe voi. Animăluţele mele preferate sunt totuşi oiţele (zi tristă de Paşte), cu privirea lor prostuţă şi nevinovată. Dar, poate vom vorbi în alte articole şi despre alte pufoşenii şi frumuseţi necuvântătoare.

Sursa

Sursa imagine featured

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Fodor Marinela Corina

    27 septembrie

    da, frumoase creati …si o gama foarte mare de inspiratie…din natura

  2. Zazine

    24 aprilie

    Si eu sunt fana gargarite si furnici 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share