Papillon la PROIECT13

Distribuie articolul:
Share

Creative Arts organizează duminică, 14 aprilie a.c., începând cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de papioane. Folosind resturi de material textil şi dantelă veţi putea realiza papioane simpatice, numai bune de accesorizat camaşi serioase, tricouri lejere şi topuri pretenţioase. Papillon reprezintă cel de-al zecelea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012-primăvară 2013.

Prin acest atelier ne dorim să aducem alături de noi persoanele care îşi doresc să adauge un strop de creativitate în orice ţinută cu ajutorul accesoriilor. “Cred că accesoriile fac mai mult parte din noi decât ţinutele care pot fi preluate dintr-o vitrină sau de pe catwalk fără să le filtram prin propria personalitate. Un accesoriu, în schimb, trebuie să fie o prelungire a propriului eu astfel încât să nu arate ridicol. Cred că ne exprimăm şi ne purtam sufletul pe dinafară cu ajutorul acestor manifestări mai marunte sau statement care sunt accesoriile” – Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare Creative Arts.

Cu siguranţă toate am văzut, am admirat, am probat şi am achiziţionat un papion. În cadrul acestui atelier vom experimenta cu resturi de material şi vom realiza două papioane, unul textil şi jucăuş şi unul delicat din dantelă. Folosindu-ne creativitatea, vom transforma resturi şi petice în binecunoscutele papioane, atât de “la moda”, care vor schimba aspectul oricărei rochii, cămăşi, hăinuţe sau palarii.

Fiecare participantă va avea la dispoziţie materialele necesare (bucăţi de material textil şi dantelă, ace de broşă, accesorii decorative) necesare pentru realizarea a două papioane. La finalul atelierului fiecare participantă își va lua acasă papioanele realizate.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii şi accesorizare în cadrul Creative Arts, stilist de accesorii şi designerul In a State (FB: https://www.facebook.com/MyAccessorizedSoul), care a realizat două colecţii pentru brandul Wonderlolita by Maria Simion.

 Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura în atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé. Toţi participanţii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolată caldă numai bună pentru sezonul rece, cu dulciuri și dulceţuri homemade delicioase.

Costul atelierului „Papillon” este de 40 de lei.

Acest cost include toate materialele şi accesoriile folosite de participanţi şi un voucher de 10 lei  pentru bunătățile ceainăriei. Vârsta recomandată pentru participanţi: între 12 şi 80 de ani. Durata cursului: 2 ore.

Înscrierea se poate face, între orele 10:00 şi 20:00, prin e-mail: [email protected] sau la telefon: 0721.321.890. Data limită de înscriere: 14.04.2013, ora 10:00, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesând pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Proiect13

 Despre PROIECT13

Proiect13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa, care vor fi organizate bilunar, începând din 15 septembrie 2012, la ceainăria Caffé D`Arthé.

 Papillon_2

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de: pictură şi mozaic, croitorie, design textil, artă foto şi retouching fotografie de modă, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaţie  şi stand-up comedy.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share