CITEȘTI

Începe evenimentul modei și al industriei textile ...

Începe evenimentul modei și al industriei textile MODEXPO

Distribuie articolul:
Share

Între 29 septembrie și 2 octombrie, la ROMEXPO, are loc MODEXPO – Expoziția internaționala de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii (www.modexpo.ro) .

Evenimentul are drept obiectiv crearea unei platforme dedicate sectorului de textile, care să reunească expozanți, specialiști (designeri, producători, importatori, distribuitori) și public larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

Ediția din acest an, care se desfășoară în Pavilionul C3 ROMEXPO, reunește peste 80 de companii din România, dar și din alte nouă țări cu tradiție în industria textilă: Bulgaria, China, Grecia, Hong Kong, Pakistan, Polonia, Spania, Ucraina, Turcia.

Haine și încălțăminte din colecții de sezon, genți și accesorii la preț de producător

Vizitatorii MODEXPO pot proba și achiziționa la prețuri de producător produse vestimentare de sezon, potrivite diferitelor stiluri: casual, romantic, elegant sau business. MODEXPO nu ține cont de siluetă, de aceea, oricine își poate găsi în cadrul lui haine și lenjerie potrivite oricăror măsuri.

Din colecțiile expozanțiilor MODEXPO 2016 nu lipsesc produsele de marochinărie (poșete, genți, curele, portofele, mănuși) din piele naturală și artificială sau din mixuri de materiale textile, care se remarcă prin calitate și design contemporan.

Amatoarele de pălări pot proba și cumpăra asemenea accesorii, putând alege dintre zeci de modele pe acelea care se potrivesc cel mai bine ținutelor purtate fie la birou, fie cu ocazii speciale sau la o simplă plimbare în parc.

 MODEXPO, evenimentul dedicat și specialiștilor din industria textilă

Expoziția internațională de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii are drept obiectiv și creare de oportunități pentru dezvoltarea de noi conexiuni între producătorii, importatorii și distribuitorii de materie primă folosită în industria textilă și specialiștii din domeniu.

La ediția din acest an, se remarcă participarea Turciei, 25 de mari producători de fibre, materiale textile și accesorii fiind prezenți cu diferite oferte menite să întărească relațiile cu partenerii români, în sectorul modă-textile-croitorie, dar și crearea de oportunități de afaceri cu firmele de la noi.

În cadrul MODEXPO, specialiștii turci vor oferi acces la produse și servicii dedicate industriei ușoare (fibre sintetice, țesături decorative, accesorii pentru îmbrăcăminte și încălțăminte) și utile celor din domeniul textilelor, designerilor de modă și de interior. La standurile turcești, vizitatorii interesați vor avea parte și de consultanță în ceea ce privește creșterea vânzărilor antreprenorilor din domeniu.

Printre companiile care vor fi prezente la MODEXPO, între 29 septembrie și 2 octombrie, sub pavilion turcesc se află:

  • Producători de fire, fibre si materiale textile pe baza de vascoza, acetat, poliester, bumbac, poliamida, elastan;
  • Mari producători de țesături pentru textile decorative (draperii și perdele), pe bază de organza sau dantelă;
  • Producatori de țesături și accesorii jacard, destinate hainelor de stradă și celor elegante sau fantezie;
  • Companii producatoare de fire sintetice destinate industriei ușoare.

 

Promoții la achiziționare en-gros de stofe

La Modexpo vor fi prezenți și producători și distribuitori de stofe destinate decorațiunilor interioare și exterioare, produselor vestimentare, dar și patchwork-ului. Astfel, specialiștii pot achiziționa țesături la oferte speciale și cu discount-uri diferite, alegând dintre sute de produse care pot fi folosite la realizarea unor haine sau a unor textile decorative moderne și rafinate.

MODEXPO are loc concomitent cu COSMETICS BEAUTY HAIR, Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură (www.expocosmetics.ro)

Ambele evenimente sunt organizate de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

800-x-407-px-modexpo-ro

Program de vizitare:

  • 29.09.2016 – 01.10.2016: intre orele 10:00 si 18:00
  • 02.10.2016, intre orele 10:00 si 16:00

Intrarea la MODEXPO este liberă.

Save

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share