Ediția de toamnă a MODEXPO

Distribuie articolul:
Share

Ediția de toamnă a MODEXPO – expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie a venit în completarea tematicii Cosmetics Beauty Hair. Vizitatorii și-au reînnoit colecțiile personale toamnă / iarnă și primăvară / vară cu încălțăminte, accesorii și obiecte vestimentare la prețuri speciale.

Reprezentanții celor peste 50 de companii din România, dar și din alte țări cu tradiție în industria modei și industria textilă (China, Republica Moldova, Polonia, Spania și Turcia) i-au ajutat pe vizitatori să-și alcătuiască o garderobă cu stil, rafinată și accesibilă oricărui buget. Nu au lipsit de la MODEXPO nici companiile care produc și comercializează accesoriile și articolele de mercerie care transformă o rochie banală într-una de senzație.

Ce au găsit vizitatorii în târg? Articole de îmbrăcăminte cu design italian sau autohton, în tendințe moderne, la cel mai bun raport calitate / preț, dar și compoziții ample ce au emanat senzualitate, confort și autenticitate; încălțăminte pentru toate gusturile, de la modele dedicate, în mare parte, doamnelor și domnișoarelor: pantofi, sandale, cizme și ghete, la modele care au îmbinat practicul cu eleganţa. Domnii au putut alege dintr-o gamă variată de haine și accesorii pentru un look urban și modern! Pentru o ținută completă, publicul Modexpo a beneficiat de oferte promoționale la genți, poșete, portofele, plicuri și curele. Ediția de toamnă a Modexpo a fost una a surprizelor! Atelierele Ilbah au organizat workshopuri în cadrul cărora participanții și-au conceput propriile obiecte vestimentare, pe care le-au putut păstra.

Tinerii designeri de la Universitatea Națională de Arte București, coordonați de mentorii lor – Venera Arapu, Oana Rosca și Sergiu Chihaia, au uimit audiența în fiecare zi a evenimentului cu show-uri de modă ieșite din tipare, care i-au purtat pe vizitatori în atmosfera sofisticată a marilor podiumuri europene.

Donatorii de sânge au beneficiat de acces gratuit la cele două manifestări. Pentru detalii privind edițiile viitoare ale COSMETICS BEAUTY HAIR și MODEXPO, vă invităm să urmăriți site-urile www.expocosmetics.ro și www.modexpo.ro.

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share