CITEȘTI

Curioși de ce se poartă sezonul viitor? Atunci, vă...

Curioși de ce se poartă sezonul viitor? Atunci, vă așteptăm la MODEXPO 2018!

Distribuie articolul:
Share

MODEXPO, expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte, marochinărie și accesorii va avea loc la ROMEXPO în perioada 27-30 septembrie. Cea de-a XXVI-a ediție se va desfășura în pavilionul B2 și este dedicată atât specialiștilor, cât și publicului larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

MODEXPO își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din România, reprezentând platforma perfectă pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și blănărie din colecțiile toamnă – iarnă 2018, produse de marochinărie, țesături și accesorii în tendințele toamnei, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Vizitatorii târgului pot proba și achiziționa la prețuri de producător produse vestimentare de sezon, potrivite diferitelor stiluri: sport, casual, romantic, elegant sau business.Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere.

În prima zi a târgului, va avea loc seminarul organizat de Institutul Național de Cercetare -Dezvoltare pentru Textile și pielărie (INCDTP). Tema principală dezbătută în cadrul seminarului va fi: ”Activitatea de cercetare științifică din sectorul textile-pielărie: noutăți și perspective”.

Ediția din acest an se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 1200 mp. și adună peste 50 de firme expozante, din țări precum: Grecia, Pakistan, Portugalia, Romania, Spania. Înscrierile la acest eveniment continuă în limita spațiilor disponibile!

În aceeași perioada cu ediția din această toamnă va avea loc  COSMETICS BEAUTY HAIR  – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Program de vizitare:

  • 27-29 septembrie 2018,  intre orele 10:00 – 18:00.
  • 30 septembrie 2018, intre orele 10:00 – 16:00.

Biletul este 10 lei și este valabil pentru o singură intrare. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe:

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share