CITEȘTI

Descoperă Soldigo și transformă-ți hobby-ul în car...

Descoperă Soldigo și transformă-ți hobby-ul în carieră!

Distribuie articolul:
Share

Creezi artă sau produse artizanale și vrei să vinzi online? Dacă răspunsul este da, vei dori să afli mai multe despre Soldigo (fostul Shoptsie), o platformă de creare magazine online care îți va ușura călătoria în lumea comerțului eletronic! Soldigo  a luat naștere din pasiune și este menit să ofere soluția la nevoile meșteșugarilor creativi care doresc să vândă online fără investiții mari. Haideți să aflăm cum funcționează și ce are de oferit artiștilor, meșteșugarilor și tuturor oamenilor creativi care doresc să aibă un magazin online propriu.

Soldigo țintește în special creatorii și oamenii creativi în general care consideră vânzarea online a fi un drum neparcurs încă. Una dintre avantajele majore ale creării unui magazin online cu Soldigo este că nu necesită cunoștințe tehnice sau de programator. Este într-adevăr modul cel mai simplu de a vinde online! Soldigo oferă o soluție simplă și astfel artiștii și creatorii meșteșugari se pot concentra pe procesul de crearea produselor lor. Crearea și folosirea magazinului online este le fel de simplu ca postarea pe rețelele sociale si oferă posibilitatea creării unui magazin online care poate funcționa ca un magazin de sine stătător și poate fi integrat în blog-uri și pagini web existente și până și în pagina de Facebook. Asta înseamnă că poți vinde online pe canale multiple în mod simultan -de pe același stoc- consolidându-ți prezența online și brandul personal. Una dintre cele mai importante avantaje Soldigo în comparație cu marketplace-urile tradiționale este că produsele tale nu se vor pierde în vârtejul produselor similare ale concurenței, ci vor ieși în evidență din moment ce magazinul tău prezintă exclusiv produsele tale. Un magazin online are nevoie de cumpărători ca să supravețuiească și să crească. Pentru a ajuta cei care sunt la începutul aventurii comerțului eletronic Soldigo oferă un set de cărți electronice gratuite care includ sfaturi și tehnici de vânzare online pe care Soldigo le-a dobândit de-a lungul anilor observând magazine de succes.

Ești veteran în comerțul electronic sau abia la început de drum? Soldigo s-a gândit la toată lumea când și-a conceput pacheturile să ajute afacerile mici și mijlocii deopotrivă. Soldigo oferă următoarele pachete: Pachetul Gratuit prin care poți crea un magazin online de bază cu 9 produse cu o imagine per produs; Pachetul Premium care permite crearea unui magazin complet echipat unde poți încărca un număr nelimitat de produse, cu 6 imagini per produs, și ai funcționalități adiționale ca de exemplu statistici, cupoane și vouchere, magazin pe Facebook, etc; Pachetul Marketing prin care poți crea un magazin pe care poți să traduci în mai multe limbi și care, pe lângă functionalitățiile oferite de pachetul Premium, include un set de soluții marketing ca de exemplu recuperarea coșurilor abandonate, salvarea coșurilor, etc.

În cazul în care dorești să plătești pentru un an în avans, beneficiezi de o reducere de 20%. Vestea bună este că poți testa toate funcțiile Soldigo timp de 30 de zile în mod gratuit să vezi dacă îți place și dacă într-adevăr funcționează pentru tine. Soldigo este extrem de flexibil așa că poți încerca Planul Gratuit și poți trece la Premium sau Marketing mai târziu dacă dorești. Moto-ul Soldigo este că ei cresc pe măsură ce crești și tu și de aceea oferă posibilitatea folosirii Planului Gratuit fără să plătești vreun ban. Înregistrează-te, alătură-te miilor de magazine deja create și găsește planul care îți convine! Acum că știi totul despre Soldigo, de ce să nu profiți de ocazie și să folosești această platformă simplă și grozavă? Indiferent dacă faci săpunuri, cercei sau conduci un boutique de modă și vrei să intri în scena online, descoperă potențialul platformei Soldigo.

Intensifică-ți prezența online și accelerează-ți cariera până și din confortul casei sau atelierului tău și fii martor la schimbare, în modul Soldigo.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share