CITEȘTI

Atelierul a decernat premiul Best Maker la VFair

Atelierul a decernat premiul Best Maker la VFair

Distribuie articolul:
Share

In cadrul celei mai recente ediţii a V Fair, Mihaela Ion, co-founder Revista Atelierul a înmânat premiul de Best Maker, Alexandrei Nacu.

În momentul în care a decernat premiul Mihaela Ion a afirmat “Imi place stilul propus de Alexandra în creaţiile sale, şi de abia aştept să o promovăm corespunzător pe Revista Atelierul”.   Suntem sigure ca aceast prim interviu cu Alexandra este începutul unei frumoase colaborări.  Revenim, în curând cu un super interviu cu Alexandra Nacu.

Pe 13 și 14 aprilie, la V fair au participat designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România. Proiectul facilitează legatura dintre creatorii de design contemporan, colecționarii de vintage autentic și public, aducând-i împreună de două ori pe an într-un eveniment de direct sales. Participarea se face pe bază de selecţie, făcută de juriul ediţiei.

De-a lungul celor 11 ani de existență pe piața creativă din Romania, V fair a devenit un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative.  Platforma online a târgului – vforvintage.ro creează un dialog între designeri și public și facilitează comunicarea prin conținutul vizual și scris. Misiunea principală a V fair este promovarea brandurilor, designerilor și artiștilor locali.

Fotografii: V Fair

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share