CITEȘTI

Creative Night Talks cu Mihaela Zamfir

Creative Night Talks cu Mihaela Zamfir

Distribuie articolul:
Share

Pe 3 septembrie seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu arh. Mihaela Zamfir, şef de lucrări doctor la Facultatea de Arhitectură, UAUIM & founder studioul de arhitectură M.M.Z . Detalii despre eveniment găseşti şi aici: Eveniment Facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Mihaela Zamfir moderată live de Mihaela Ion , joi 3 septembrie, de la ora 21.00 (GMT+3) . Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul si Facebook Radio România Cultural și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.

 

Mihaela Zamfir (Grigorescu) (n.1978) este Şef de Lucrări Dr. Arh., Facultatea de Arhitectură, Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Bucureşti, România și conduce din 2006 studioul de arhitectură M.M.Z. În 2014 obține titlul de doctor în arhitectură cu teza “Spre o arhitectură a comunităţii- principii interdisciplinare pentru societatea urbană contemporană”.

Este autoarea a peste 150 comunicări la conferinţe naţionale şi internaţionale şi a peste 125 publicații științifice ştiinţifice de arhitectură cu deschidere interdisciplinară, în special cu medicina, psihologia şi sociologia. Până în prezent este membru în 5 proiecte europene interdisciplinare. Are 17 ani de experiență de proiectare, este autoarea a peste 50 locuinţe individuale şi ansambluri rezidenţiale, a realizat peste 40 amenajări de interior pentru locuinţe, apartamente, clinici şi bănci. Are de asemenea 3 ani experienţă în domeniul imobiliar. Este coordonator, formator și lector în cadrul multor conferințe internaționale și naționale.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Creative Night Talks este un proiect semnat Revista Atelierul

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio Romania Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS, Feeder, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool.

Detalii moderatoare:

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share