CITEȘTI

Creative Night Talks cu Cristiana Zgripcea

Creative Night Talks cu Cristiana Zgripcea

Distribuie articolul:
Share

Pe 10 septembrie seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu arh. Cristiana Zgripcea, founder studioul de arhitectură Zgripcea. Detalii despre eveniment găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu Cristiana Zgripcea moderată live de Mihaela Ion , joi 10 septembrie, de la ora 21.00 (GMT+3) . Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks, să urmăriți evenimentul live pe Facebook Revista Atelierul si Facebook Radio România Cultural și siteul https://www.revista-atelierul.ro/ pentru a afla informaţii despre speakerii şi programul pentru Conferinţele Creative Night Talks.

Cristiana Zgripcea

Am absolvit Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, secţia arhitectură şi sunt arhitect cu drept de semnatură, membru TNA în Ordinul Arhitecţilor din România. De la sfârşitul anului întâi până imediat după ce am terminat perioada de stagiu, adunaţi în jur de 8 ani de zile, am lucrat ca arhitect pentru una dintre cele mai importante firme de arhitectură din România, firmă în cadrul căreia am avut şansa să proiectez dintre cele mai complexe funcţiuni, cele mai variate geometrii, cele mai provocatoare structuri şi cele mai generoase suprafeţe.
Am fost norocoasă să învăţ „din mers” arhitectura la un nivel foarte înalt, să fac şantiere şi apoi să mă bucur şi de rezultatul punerii în opera a acestora. Cu toată experienţa acumulată, în urma cu peste 5 ani am decis să încerc şi pe cont propriu, să mă alătur comunitaţii din ce în ce mai mari a antreprenorilor şi m-am regăsit total în această ipostază, de atunci mă bucur în fiecare dimineaţă de ceea ce urmează să mă aştepte în ziua ce urmează.
De ce design interior şi nu arhitectură acum? Designul m-a ales pe mine, nu eu pe el. A fost mai uşor să încep cu proiecte mici de amenajări interioare, am ajuns să le iubesc şi să controlez bine tot acest proces ce le implică şi să nu mai pot să renunţ la ele în favoarea arhitecturii clădirilor.
Nu îmi place să spun că nu sunt un designer sau „o decoratoare” cum am mai auzit, eu sunt arhitect şi fac proiectare pură pentru interior. Dincolo de culori şi texturi, proiectele mele cuprind un teanc generos de planşe tehnice de instalaţii şi realizare mobilier, pline de cote şi indicaţii.

Mihaela Ion

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Creative Night Talks este un proiect semnat Revista Atelierul
Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio Romania Cultural, Magmob, Modernism.ro, IQADS, Feeder.ro, Munteanu, PRwave, Bookblog, Iqool, Design Events.

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share