CITEȘTI

Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Creative Night Talks cu Adina Filculescu

Distribuie articolul:
Share

Pe 12 noiembrie 2020 seria de conferințe Creative Night Talks continuă cu Adina Filculescu, designer floral, founder enRose, premieră live pe FB Revista Atelierul, youtube Revista Atelierul & FB Radio România Cultural. Detalii găseşti şi aici pe evenimentul de facebook.

Conferinţele online Creative Night Talks invită creativii, persoanele interesate de domeniul creativ şi nu numai să participe la o întâlnire cu  Adina Filculescu  moderată live de Mihaela Ion, joi 12 noiembrie 2020, de la ora 21.00 (GMT+3). Vă recomandăm să folosiţi hashtagul #CreativeNightTalks.

Înregistrările precedente din cadrul Creative Night Talks sunt disponibile:
– pe www.revista-atelierul.ro
– pe contul Revistei Atelierul de youtube: https://bit.ly/3gBqTFU
– pagina Revista Atelierul de facebook: https://www.facebook.com/revista.atelierul

Proiectul Creative Night Talks este o platformă online de interacţiune cu creativii din România şi din străinătate. Conferinţele online Creative Night Talk – cu desfăşurare în fiecare joi seara, moderate de Mihaela Ion – își propun să ofere un punct de pornire pentru noi colaborări și abordări în cadrul industriilor creative.

Adina Filculescu designer floral, founder enRose
Numele meu este Adina Filculescu. Sunt o antreprenoare entuziastă, care iubește ceea ce face (chiar și după atâta timp), designer floral certificat internațional, wedding planner și trainer pentru workshop-urile de design floral pe care le susțin (când nu e pandemie).
Dorința de a-mi urma pasiunea pentru designul floral m-a condus spre un domeniu minunat. Aici am aflat ce înseamnă să fii alături de oameni în drumul lor spre împlinirea viselor. Inevitabil, am descoperit că organizarea de nunți este una dintre cele mai satisfacătoare activități pe care le-am realizat, întrucât prezintă o serie de provocări, dar și bucurii. Trebuie să fii flexibil față de orice problemă se ivește și să ai mereu în vedere că pentru clienții tăi momentul este …unic – așa că nu vrei să dai greș.
Anul acesta, compania pe care am fondat-o, enRose, a împlinit 12 ani, iar eu, alături de ea celebrez 8 ani ca wedding planner. Să fii organizator de nunți înseamnă să îți asumi responsabilitatea pentru bucuria clienților tăi. Sunt un om pragmatic, care se descurcă foarte bine în situațiile cele mai neașteptate – iar în organizarea unui astfel de eveniment vă asigur că ele sunt destule.
Zâmbetul, căldura și empatia față de dorințele celor doi miri sunt condimente fără de care tot acest proces și-ar pierde din șarm.
Mă găsiți pe www.enrose.ro, un boutique online de flori, cochet și proaspăt, prin intermediul căruia livrăm buchete și aranjamente florale. Și odată cu ele, multe zâmbete si emoții.
Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă amplă în cadrul industriei creative şi culturale româneşti. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris. Activează în diferite galerii de artă internaţionale în calitate de curator. https://mihaelaion.com/

Parteneri media: AGERPRES, The Institute, Radio România Cultural, MagMob, Modernism Punct Ro, IQads, Feeder.ro, Design Events, Munteanu, PRwave, bookblog.ro, IQool

Un eveniment Revista Atelierul
[email protected]

Comentarii

Revista Atelierul: platformă activă de prezentare online şi offline a industriilor creative şi culturale, naţionale şi internaţionale. Cu un număr de peste 9 milioane de cititori, din 2010 am publicat peste 3080 de articole, promovăm peste 1.500 de artişti și designeri de produs, şi suntem parteneri media viabili la peste 600 de evenimente de profil.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share