Cafea cu aromă handmade

Distribuie articolul:
Share

Deschidem uşa salonului de modă şi o aromă ascuţită de cafea învăluie atmosfera încinsă deja de flashurile fotografilor, care înconjurau frenetici decorul în care modelele stăteau în tihna pozând pentru o firma producatoare de cafea celebră.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

cafea handmade

cafea handmade

Frenezia  acestui moment te duce cu gândul la construcţia unitară care s-a realizat din imbinarea aproape naturală între modă şi cafea. Naturală, pentru că suntem deja puşi în temă cu vestitele calendare care ne înfăţişează prin maiestria fotografilor şi stiliştilor SIMBIOZA armonioasă care scoate la iveală  inovaţia şi tuşeul impresionist ale „aburului” creativ, care se schimbă de la un an la altul aşa cum lumina transformă suprafaţa apei într-un tablou de Monet.
Relaţia dintre om şi cafea se pierde în negura timpurilor, importanţa acestei lungi şi fericite relaţii este adusă azi în prim plan într-o interpretare artistică cu paletă largă, pornind de la designul de obiect sau cel de interior care inventează module noi de reprezentare, până la printurile pe mătase care defileaza pe podium invintându-te parca la o pauză alături de o cafea fierbinte pe care s-o savurezi visând…
cafea handmade

Ne trezim somnoroşi, ne întindem molatec după ceaşca cu poţiunea magică iar după ce se instalează fluxul energetic care ne pune în mişcare ne gândim cu ce să ne îmbrăcăm azi şi mai sorbim… din lichidul maro cu reflexii negre. Gata… ne-am decis asupra hainelor…. dar ce bijuterii port la ele? Păi….merge colierul cu boabe de cafea la bluza mea crem, ce bine! Uite aşa s-au gândit şi creatorii noştri handmade, care au anticipat dorinţa noastră de a lua cu noi peste tot cafeaua mult iubită, probabil dragostea lor pentru această licoare le-a insuflat ideea de a rămâne în relaţie cu ea toată ziua şi au făcut posibil acest lucru „preparând ” accesorii, bijuterii  şi obiecte decorative lucrate cu mult har careîţ i trezesc simţurile instantaneu.
Mixajul placut dintre metal, margele, organza, satin şi multe prăjituri din polimer ne rasfaţă vizual, iar pofta de avea în faţă un macchiato cu scorţişoară se declanşează subit.
Să le savuram creaţiile în linişte, singuri, acceptând doar compania tăcută a aromei din faţa noastră pe care o luăm în seamă numai când vrem noi….mhh
handmade cafea1. Banana 2. Cristina Maslina 3. Nahoot6 4. Laura 5. Diana Mitrut

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share