Ţinuta marinărească pentru zilele de primăvară

Distribuie articolul:
Share
Pentru cei care nu ne cunosc, noi suntem Cristina, Ana și Ligia, creatoarele blogului Skip a Heartbeat, născut din prietenie și o pasiune comună pentru modă, pe care îl coordonăm din Londra și Aarhus. Și suntem foarte bucuroase să avem ocazia de a crea săptămânal un look pentru Revista Atelierul.
Prima ținută creată este un mix monocromatic de printuri și croieli diferite, menite să se evidențieze reciproc. Dungile marinărești sunt foarte populare aici în Aarhus, oraș situat pe malul mării Baltice, de aceea în stilul nostru vestimentar se regăsesc multe influențe nautice. Probabil că și faptul că urma să facem fotografii pe plaja Marselisborg, zona de sud a orașului, a contat foarte mult în alegerea ținutei.
4
3
Am purtat acest top scurt cu o fustă creion cu talie înaltă și încălțăminte sport pentru a crea un look comfortabil, ușor de purtat în oraș în timpul zilei. Fotografiile au fost realizate în centrul orașului Aarhus și în partea de sud, numită Mindeparken, care constă într-un parc memorial și o zonă recreațională. Precum majoritatea locuitorilor orașului și ai Danemarcei în general, am ales să ne deplasăm cu bicicleta, ceea ce face ca pantofii sport să fie alegerea perfectă. Dar ceea ce îmi place foarte mult la această ținută este că poate fi ușor transformată într-una de seară, dacă adăugăm o pereche de pantofi cu toc.
2
1
Detalii ținută: top Diabless Paris, fustă H&M, pantofi sport Lacoste, ochelari de soare H&M, palton și brățări împletite vintage
Ligia – Skip a HeartBeat
Comentarii
One Response
  1. Ana
Share