Culoarea anului 2018

Distribuie articolul:
Share

Ultraviolet este culoarea anului 2018 conform Pantone.  Este o culoare puternică, care uneori oferă provocări când vine vorba de îmbrăcat sau de decorat. De aceea ne-am propus să vă prezentăm câteva propuneri în care culoarea ultraviolet se integrează perfect unei ţinute și în trend cu cerinţele anului 2018.  Atelier Isabelle Vijiac ne propune o rochie lungă, cu inserții violet florale. Rochia este purtată de Adina Filculescu de la En Rose, care ne arată în câteva imagini cum florile în culoare ultraviolet pot fi parte integrantă în decoraţiuni florale.

Fotograf rochie Bogdan Iacob — at EnRose //Decoraţiuni florale de la EnRose

Am căutat pe Etsy mai multe propuneri de produse realizate în culoarea ultraviolet, am găsit un super portofel de la Gmaloudesign, o maşină de scris vintage de la FWtypeWriters, un desen în acuarelă de la Louise Art Studio şi o decoraţiune de perete de la Cup of Tea. Fiecare dintre aceste propuneri se potrivesc tendinţelor cromatice ale anului 2018.

 

Bohemian Sin ne propune mai multe modele de cercei cu inserţii ultraviolet, Iutta a creat un superb ghiozdan cu decoraţiuni în culoarea anului 2018, iar pisica unicorn aka Caticorn a lui Gabi Toma este o ilustrație minunată și jucăușă.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share